Heidi Qvistgaard Dalbjerg er mit navn. Jeg er årgang 1982 og er født og opvokset i det vestjyske ved Lemvig, og bor i dag på et dejligt landsted nord for Hammel. Jeg er gift med Kenneth, der er senior IT konsulent, og sammen har vi Liva og Thor.

Min interesse for politik og det samfund jeg bor i er særdeles stor, og det er derfor naturligt for mig, at tage aktiv del i det frivillige foreningsarbejde i mit lokalområde. Her har jeg eksempelvis været med til at etablere Sall Lokalråd og vores landsbys dynamiske udviklingsplan, der frem mod 2020 skal sikre udvikling i vores lokalsamfund.

Jeg elsker bonderøven, men mit liv er fyldt med væsentlig flere moderne og digitaliserede redskaber og andre materielle ting. Udviklingen indenfor eksempelvis digitalisering og automatisering passer meget bedre til mig end den romantiske og mere gammeldags facon. Jeg er fan af udviklingen og gør meget for at lære noget om nye tendenser og trends.

Jeg elsker mit køkken, og jeg bruger meget gerne tid på at fremtrylle alt fra hjemmesylt af egen avl og smukke pyntede kager til lækre gourmet-middage, som selvfølgelig ledsages af en god rødvin.

Gør-det-selv er særdeles udbredt på matriklen, hvor den første barsel bød på en gennemgribende totalombygning af vores stuehus. Under barsel nr. 2 er projektet en ombygning af vaskerum til vaskerum og bryggers, hvor der samtidig etableres direkte adgang fra husets entre. Der skal ske noget.